Aktivitet

Fagretning inden for Jordbrug, fødevarer og oplevelser

Eksempel på fagretning på grundforløb plus med særligt fokus på uddannelserne som bager og konditor, gourmetslagter, ernæringsassistent, gastronom, tjener og receptionist. I videoen fortæller fagkonsulenten om fagretningens indhold og organisering.

Præsentation af fagretningen ved fagkonsulent Ghita Bjerregaard Hansen

Der er her valgt en model med 8 uger til erhvervsfag, så eleverne får fem erhvervsfag med en samlet varighed på 8 uger. Kombinationsfaget får i denne model en varighed på 2 uger.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.