Didaktik i faget

Her finder du artikler, der beskæftiger sig med undervisningsformer og didaktiske tilgange til undervisningen - både i samfundsfag og mere generelt på erhvervsuddannelserne.

 

I didaktikken fokuseres på at få omsat de faglige mål til faglig undervisning, der er tilpasses målgruppen og elevens specifikke uddannelse.

Samfundsfag er et dynamisk fag. For at levendegøre faget er det vigtigt, at inddrage aktuelle emner i undervisningen. Undervisningen skal bygge på samtale og dialog. Undervisningen skal tage udgangspunkt i elevernes egen dagligdag og fagområde, for derefter at bevæge sig i det være samfund og ud i samfundet som helhed.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.