Forløb

Gewalt und Verbrechen - undervisningsforløb

Undervisningsforløbet ”Gewalt und Verbrechen” er udviklet for at give et bud på, hvordan de nye læreplaner og vejledninger i tysk på stx kan foldes ud i praksis. Målrettet B og A-niveau.

Leveret af fagkonsulenten som supplement til vejledningen for faget.

Materialet indledes med en kort beskrivelse af forløbet med fokus på kernestof og faglige mål for forløbet. Herefter følger en modulplan samt arbejdsark til alle tekster og film i forløbet.

Arbejdsarkene giver inspiration og konkrete forslag til, hvordan man kan arbejde med tekstlæsning, ordforrådstilegnelse, udviklingen af mundtlige og skriftlige kompetencer samt grammatik i en funktionel kontekst. 

Kreditering

Materialet er udarbejdet af Mette Hermann, Frederikssund Gymnasium.  

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.