Årets dagtilbud 2017

I 2017 gik prisen som Årets Dagtilbud til den integrerede institution Grangård i Vejle Kommune. Her kan du læse mere om Grangård og de øvrige nominerede til prisen i 2017.

Den integrerede institution Grangård vandt prisen som Årets Dagtilbud 2017. Her tager personalet afsæt i børnenes nysgerrighed og involverer hinanden og forældrene i udvikling af læringsmiljøet. 

 

Fagudvalg

Fagudvalget havde dette år fokus på temaet 'Pædagogiske læringsmiljøer med børneperspektiv'. Udvalget bestod af tre repræsentanter udpeget af BUPL, tre repræsentanter udpeget af FOA, en repræsentant fra hhv. Kommunernes Landsforening (KL), Børne- og Kulturchefforeningen (BKF), Forældrenes Landsforening (FOLA) og Danske Professionshøjskoler.

 

Tre dagtilbud blev nomineret til Årets Dagtilbud 2017, og til inspiration blev der udgivet tre artikler, som videreformidler gode eksempler for hvert af de nominerede dagtilbud. En fjerde artikel sætter fokus på tendenser på tværs af indstillingerne. Find artikler her nedenfor: 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.