Redskab

Innovation i værklæsning

Grundlæggende supplerende materiale til vejledningen i engelsk med specifikt fokus på innovation i værklæsning

 

 

Materialet inkluderer introduktion til begrebet innovation, innovation ift. sprogfag og rammesætning for arbejdet med værker - en tre-trins raket, der sluttet med en skabelon til arbejdet, som du arbejde videre med. Nedenfor læser du materialet i dets enkeltdele.

Forløbseksempler

- med fokus på en eller flere af dimensionerne for de innovative kompetencer, og til sidst er der en evaluering af forløbet ift.opfyldelse af de tre innovationskriterier.

- et lille idekatalog med forslag til, hvordan man kan ”tweake” almindelige opgavetyper, som primært omhandler fiktionsværker (short story eller roman).

Bilag

Siden er opdateret 06. juli 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.