Viden og forskning

I grundskolen skabes fundamentet for elevernes kvalificerede valg af ungdomsuddannelse. Få viden og inspiration til, hvordan du kan arbejde målrettet med at give eleverne et godt grundlag for deres valg.

Mange elever oplever et stort pres, når de skal vælge uddannelsesretning. Uanset klassetrin kan du være med til at give eleverne et stærkere fundament, så de kender til de mange uddannelses- og jobmuligheder samt arbejdslivet efter grundskolen.

Læs vidensnotat om: Skoleelevers læring om uddannelse og job (PDF)

 

Nedenfor giver praktikere og førende uddannelses- og vejledningsforskere giver her deres bud på, hvordan du kan tilrettelægge din undervisning og vejledning, så eleverne får et bredere perspektiv på mulighederne.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.